• kzsw
  • kzsw
  • kzsw

ти си тоа што пиеш

ЗДРАВЈЕ И УБАВИНА

KINDHERB обрнува внимание на комбинацијата на технологија и технологија, а побарувачката на пазарот гарантира дека производот има висока технолошка содржина и широка применливост и придава големо значење на заштитата на животната средина и високата ефикасност. Во моментов, производите на компанијата се широко препознаени од домашни и странски компании.

кои сме ние

Hangzhou Kindherb Biotechnology Co., Ltd

  • banner

KINDHERBе високо-технолошка компанија специјализирана за и развој на растителни екстракти. Од сега имаме повеќе од 8 години искуство. Ние сме посветени на развојот и развојот на традиционалната кинеска хербална медицина, со строга база на суровини GAP, управување со производството на GMP и сертификат за квалитет ISO9001/Kosher/FDA/QS, и многу познати во храната, здравствените производи, медицината и козметиката индустриите и светот. Претпријатијата имаат воспоставено долгорочни стратешки кооперативни односи.

Оставете ја вашата порака